Se de tre nyeste kurser her

Ergonomi

Viden om ergonomi er vigtig, da det er med til at fortælle, hvad et menneske kan tåle fysisk og psykisk. Derfor giver dette emne et godt indblik i, hvad og hvordan der skal tænkes i planlægningen af designet af udstyr og værktøj på lagre og arbejdspladser, så det er ideelt i forhold til de mennesker, der arbejder disse steder.

Lagerdesign – Principper og planlægning

Da lagre er en kritisk del af forsyningskæden, er det vigtigt at få indsigt i hvad der skal til for designe og planlægge lagre optimalt. Da der er mange faktorer, der skal tages stilling til, introduceres der i, hvilke trin der involveres i denne proces. Emnet dykker også ned i løsninger på de udfordringer, der måtte være og kommer rundt om forskellige strategier for at reducere fejl.

Varemodtagelse og kvalitetskontrol

Dette emne giver viden og indsigt i lagerflowet omkring varemodtagelsen, som danner grundlaget for alle de efterfølgende aktiviteter. Da det er vigtigt, at alle disse processer bliver gjort så grundigt som muligt, samtidig med at der hele tiden er fokus på at de optimeres bedst muligt, bliver der i dette emne også kigget på, hvordan og hvor der kan foretages kvalitetskontrol.